Servicii

Evaluare Risc Instalatii Electrice

Conform reglementarilor in vigoare, periodic este nevoie ca fiecare instalatie electrica sa fie evaluata de catre un electrician autorizat. Atat companiile, dar si persoanele fizice pot beneficia in cel mai scurt timp de serviciul de Evaluare Risc Instalatii Electrice.

Este vital ca fiecare companie sa asigure un mediu optim angajatilor care opereaza cu echipamente si instalatii electrice. Inlaturarea oricarui pericol si adoptarea unor masuri de precautie ar trebui sa reprezinte prioritatea numarul unu.

Executare Instalatii Electrice

Va oferim cele mai bune servicii de Executare Instalatii Electrice!

Echipa Electrocube este formata din electricieni autorizati ANRE, care pot efectua cu profesionalism si in siguranta toate lucrarile de executie pentru instalatii electrice. Ne adresam atat persoanelor fizice, dar si persoanelor juridice.

Inainte de a demara procedura de Executare Instalatii Electrice, o sa va informam in legatura cu toate etapele ce trebuie parcurse si despre costuri.

Interventii Rapide Instalatii Electrice

Avariile si defectiunile unei instalatii electrice trebuie rezolvate in cel mai scurt timp posibil pentru a evita orice risc de vatamare sau de incendiu.

Electrocube va ofera cele mai bune servicii de Interventii Rapide Instalatii Electrice, executate de catre electricieni autorizati ANRE!

Raspundem prompt solicitarilor, astfel incat problema dumneavoastra sa fie rezolvata in cel mai scurt timp de la sesizare.

Mentenanta Instalatii Electrice

Instalatiile electrice trebuie verificate periodic, in special in cazul companiilor care utilizeaza echipamente electrice. Electrocube va ofera servicii de Mentenanta Instalatii Electrice efectuate de catre electricieni autorizati ANRE.

Mentenanta Instalatii Electice este importanta atat pentru a evita situatiile periculoase, dar si pentru a reduce eventualele costuri ale reparatiilor. Preventia este cea mai buna abordare in cazul instalatiilor electrice.

Montare Protectie Supratensiune

Electrocube va ofera servicii profesioniste de Montare Protectie Supratensiune, realizate de catre electricieni autorizati ANRE la cele mai bune preturi.

Supratensiunea este una dintre cele mai neplacute si mai greu de controlat situatii cand vine vorba despre functionarea circuitelor electrice.

Proiectare Instalatii Electrice

Electrocube va pune la dispozitie cel mai bun serviciu de Proiectare Instalatii Electrice pentru constructii civile, comerciale si industriale. Echipele Electrocube sunt realizate din specialisti autorizati care se vor asigura ca totul se desfasoara conform planului.

Etapa de Proiectare Instalatii Electrice este foarte importanta pentru buna functionare a sistemului electric. Orice greseala, oricat de mica ar putea pune in pericol locuitorii unui imobil sau angajatii unei companii si poate afecta buna functionare a afacerilor.

Intră în legătură cu noi pentru a discuta mai multe despre viitorul tău proiect online de succes!

CONTACTEAZA-NE ACUM!
Open chat